Oliedingen

oliedingen logo aesthetic

Nieuwe focus voor Oliedingen

oliedingen rhythms of renewal Rebekah Lyons boek book christian

Hi guys! De eerste -druilerige- maanden van 2022 zijn bijna voorbij en van mij mag het weer lente worden. -Zowel in de lucht als in mijn hoofd 🙂 –

Ik heb de afgelopen tijd veel nagedacht over Oliedingen en de content die ik deel. Time for a refresh! Lees verder om te ontdekken wat mijn plannen zijn.
_____

Ken je het gevoel dat het leven je een beetje overkomt? Je gaat van afspraak naar afspraak, je werkt je lijstjes af, je haast je weg door het leven en ergens down the road vraag je je af hoe je beland bent waar je nu bent?

Honestly: dit is al zo lang ik me kan herinneren mijn grootste struggle. Ik heb moeite om het overzicht te bewaren, te plannen en grenzen aan te geven. Hierdoor kan ik mezelf regelmatig voor mijn kop slaan vanwege de hoeveelheid taken en verantwoordelijkheden waar ik ‘in terecht ben gekomen’. Dat zorgt op z’n beurt weer voor een haastig leven, waarin de meest fundamentele dingen vaak moeten lijden onder de urgente, aandacht vragende dingen.

Intentioneel
De afgelopen maanden ben ik intentioneel aan de slag gegaan met veel onderdelen van mijn leven. Ik ben dingen aan het snoeien waar dat nodig was, ik ben bezig met een gezondere lifestyle met goede voeding (in plaats van vulling) en beweging, ik leer mezelf principes en ritmes aan die ik nodig heb om mijn dagen met meer overzicht en rust te beleven.

Just getting started
Ik ben absoluut nog aan het begin van dit proces en de grootste hobbels moeten nog overwonnen worden (met behulp van een psycholoog ✌️), maar de komende maanden neem ik je graag mee in dit proces. Ik geloof echt dat, wanneer we intentioneel zijn in onze keuzes, we zoveel meer gaan leven op een manier zoals God dat bedoeld heeft.

zij lacht bijbel rhythm of renewal oliedingen boek boeken book

Rhythms of Renewal
Een van de dingen die me enorm helpt in dit proces is het boek ‘Rhythms of renewal’ van Rebekah Lyons die ik aangeraden heb gekregen door een lieve vriendin, met wie ik het boek samen lees en doorspreek.
Dit boek gaat over 4 ritmes: Rusten, herstellen, verbinden en creëren, uitgewerkt in verschillende onderdelen die je kunt doen om je leven intentioneel te leven en minder stress te hebben. Elk hoofdstuk is confronterend en eye-opening en maakt me enthousiast om toe te passen. Klik hier voor meer info over dit fantastische boek.

Ik heb de afgelopen maanden al veel stappen gezet om mijn leven gezonder en intentioneler in te richten, en daardoor durf ik het nu aan om te zeggen dat dit geen bevlieging is maar een lifestyle die ik zeker van plan ben vol te houden. De komende tijd wil ik jullie meenemen in de keuzes die ik hierin maak!

Gezond leven als focus
Oliedingen wordt dus meer dan alleen olie dingen. de focus wordt: gezondheid in alle aspecten van het leven!
Een gezond lichaam, een gezonde mindset + emoties en een gezonde geest (connectie met God). En bij alle drie zijn essential oils een enorm waardevolle support! Ze ondersteunen je lichaam in allerlei processen en helpen de hormoon aansturing, heftige emoties, mindset en nog zo veel meer. Forever thankful for these natural tools.

Hoe dit alles er precies uit gaat zien, ik heb geen idee. Ik hoop dat ik je mag inspireren om kleine stapjes te zetten in de richting van een rijker en gezonder leven. 

Ik ben ontzettend benieuwd wat jij hiervan vindt en wat je hoopt te ontdekken in mijn content. Laat je het weten in de comments? 

Liefs,

Marijke

Delen?

Share on pinterest
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

1 reactie on Nieuwe focus voor Oliedingen

    Carlien
    21 Feb 2022 10:58pm

    Mooi! Ben erg benieuwd! ❤️

Laat een reactie achter

Je email wordt niet gepubliceerd.