Oliedingen

oliedingen logo aesthetic

Over mij

Ik ben Marijke van der Kolk, 

(a.k.a. Martine Harmke van der Kolk – de Goeij ) – geboren op 29 april 1994 – getrouwd met Gert – Mama van Aaron (6), Ezra (4) en Eden. (0)

We wonen sinds 2020 in de wijk Elderveld in Arnhem. We zijn onderdeel van de tofste kerk: C3 Rivers. We houden van God en Zijn huis.

Ik ben creatief, chaotisch en een tikkie emotioneel. Ik houd van goede gesprekken, van koffie, muziek en een fijne sfeer + esthetiek.

Fun facts: 

  1. Wij waren 20 toen we trouwden, dat is al bijna 8 jaar geleden!
  2. Ik ben mega perfectionistisch waardoor ik iets soms liever niet doe tenzij het helemaal klopt.
  3. Ik heb van 2012 tot 2014 bijna continu in het buitenland gezeten voor modellenwerk. Ik ben gestopt omdat we trouwden en ik graag wilde settlen. 
  4. Ik heb sinds 2022 de diagnose ADHD (overwegend onoplettende type) ook wel ADD genoemd. Dit verklaart een heleboel van mijn karakter en de dingen waar ik dagelijks tegenaan loop. Op dit moment ben ik in behandeling om er mee te leren omgaan!
  5. Ik ben een nachtbraker. Om 00:00 in bed liggen voelt als een overwinning. (peppermint en en-r-gee zijn ‘s ochtends mijn beste vriend…)
  6. Ik heb een jaar lang elke week vlogs over het leven als jonge ouders gepost op Kolkdingen op Youtube. (zelfs de bevallingen van Ezra en Eden staan erop!)
Marijke oliedingen diffuser business young living about me

Young Living

Ik ben zelf begonnen met essential oils doordat ik de starterbundle van Young Living voor mijn verjaardag kreeg in 2019. Ik volgde Rozemarijn (@essentials.and.oils) al een jaar op Instagram, vond het een spannende investering maar besloot het een kans te geven. 

De eerste paar maanden vond ik het lastig om de olien in het dagelijks leven toe te passen en eigen te maken, maar al snel merkte ik dat mijn huid er beter uit ging zien, dat ik de stress van 2 jonge kindjes beter trok en dat zowel ik als het gezin niet meer om de haverklap een verkoudheid, griep of oorontsteking hadden.

Toen mijn cyclus zich na jaren onregelmatigheid helemaal herstelde, was ik pas echt om. 

Ik werd steeds enthousiaster en vrienden om me heen begonnen ook wel interesse te krijgen in de olien. Ik deelde hier en daar een roller of sample uit en de eerste aanmeldingen volgden.
In 2019 besloot ik dit werk serieus te nemen. Ik gun zo veel mogelijk vrouwen en gezinnen deze natuurlijke support!

Inmiddels heb ik al heel veel gezinnen op weg mogen helpen, heb ik ook toffe accessoires mogen ontwikkelen om het gebruiken van de olien nog fijner te maken en mag ik andere vrouwen coachen in hun eigen business. 

Ik kan niet echt geloven dat het delen over mijn passie, het bouwen van een community en het coachen van vrouwen in hun onderneming serieus mijn werk is. Het zorgt ervoor dat ik altijd thuis kan zijn met Eden en dat ik zelf mag bepalen wanneer en waar ik werk. Keihard aan het genieten hiervan!

Ben je benieuwd naar mij, heb je vragen over de olien of zou je ook zo’n toffe baan willen? 

Neem contact met me op via onderstaand formulier of stuur me een DM op instagram. Ik hoor heel graag van je!