Oliedingen

oliedingen logo aesthetic

Starten met
de olien

De fijnste manier om essential oils te leren kennen en eigen te maken, is door de starterbundle van Young Living aan te schaffen. Dit is een collectie van 12 van de meest verkochte oils, een diffuser naar keuze, 2 zakjes Ningxia red (een fantastisch voedingssupplement) en accessoires.

Je kunt met deze kit eigenlijk alles aanpakken, van slaap- tot huidproblemen, allerlei kwalen en veel meer. Ook kun je er zelf troepvrije DIY producten mee maken, zoals dagcreme, haarspray, body lotion en schoonmaakmiddel.

De starterbundle heeft een waarde van meer dan €350 maar kost (afhankelijk van de diffuser die je erbij kiest) €173,02.

Scroll verder om de meestgestelde vragen te lezen!

I

love

to

help!

FAQ

Wat krijg ik?

De starterbundle is best een investering, maar believe me, je gaat geen spijt krijgen van je aankoop. Dit is wat je -eigenlijk- allemaal krijgt wanneer je de keuze maakt om te starten:

  1. Een diffuser van hoogwaardige kwaliteit (krachtige verstuiving, gemaakt van het juiste materiaal en met een jaar garantie.)
  2. 12 flesjes (5 ml) essential oil van de allerhoogste kwaliteit. (lees hier meer over de seed to seal kwaliteitsgarantie.)
  3. 2 zakjes (60 ml) Ningxia red®, een fantastisch supplement dat veel gebieden van het lichaam ondersteunt.
  4. Accessoires zoals 10 sample flesjes en een rollerdopje voor op je olieflesjes.
  5. 24% korting op je aankopen bij Young Living.
  6. Toegang tot de online community waar je heel veel informatie kunt vinden en je vragen kunt stellen.
  7. Een welkomstpakket ter waarde van 20 euro met receptenkaarten, het aesthetic stickerpakket, informatie en leuke goodies om je verder op weg te helpen. (let op, de starterbundle krijg je van Young Living, het welkomstpakket van mij persoonlijk. Je krijgt dus 2 verschillende pakketten thuisgestuurd.)
  8. Mijn begeleiding. – I’m here for you!
  9. Een gratis 13e olie wanneer je de V6 draagolie bij je starterbundle bestelt. (met V6 kun je rollers maken en de olie op je huid smeren. Zo doe je langer met de oils!)

Welke oils zitten er in de starterbundle?

In de starterbundle zitten de volgende 12 oils (5 ml.)
De oils zijn veelzijdig en je kunt vrijwel al je producten in huis ermee vervangen. Je kunt ze inzetten voor je weerstand tot slaap en van afvallen tot schoonmaken,  voor alles is er bijna een geschikte olie (combinatie) in de starterbundle te vinden.

Hoe werkt het bestelproces?

Wanneer je besluit de starterbundle te kopen, maak ik een account voor je op de website van Young Living en plaats ik de eerste bestelling voor je. Je krijgt daarna een mail van mij met je inloggegevens, informatie over de bestelling en meer.

Zodra je starterbundle binnen is, ontvang je een welkomstpakket met leuke cadeaus en info. Ook voeg ik je toe aan de ledengroep op facebook waar je workshops, ervaringen en heel veel info kunt vinden om jou te helpen de olien in het dagelijks leven erbij te pakken!

Met je inloggegevens kun je op de website maandelijkse bestellingen plaatsen (lees meer hierover in de laatste vraag) of een ‘snelle bestelling’ als je liever minder regelmatig bestelt.

Moet ik per se met de starterbundle beginnen?

Nee! Je mag beginnen op de manier die bij jou past.

Misschien wil je met een specifiek doel aan de slag, wil je helemaal geen olien maar liever make-up, schoonmaakmiddel of een zelf samengesteld pakketje. Alles is mogelijk!

Good to know: de starterbundle is wel de meest voordelige optie omdat de prijs €171,52 is en de totale waarde bijna €350 is. 
Zo’n korting krijg je helaas niet bij een zelf samengestelde bestelling.

Stuur me even een bericht voor jouw custom start.

Wat is essential rewards?

Ik meld je bij je eerste bestelling aan voor Essential Rewards; het maandelijkse spaarprogramma van Young Living. Dat doe ik zodat je een fikse korting krijgt op de verzendkosten, je een extra olie cadeau krijgt wanneer je V6 draagolie bij de starterbundle koopt en je punten opspaart die je kunt besteden aan gratis producten naar keuze. 

Je bent uiteraard niet verplicht om vaker iets te bestellen. Als je dit liever niet wil, kun je mij even een berichtje sturen, dan meld ik je af voor Essential Rewards. Je kunt ook zelf even naar de klantenservice bellen of mailen (klantendienst@youngliving.com). Vermeldt dan je lidmaatschapsnummer en de pin van je account.

Mocht je na je eerste aankoop graag meer producten in huis willen vervangen of je olie collectie willen uitbreiden, dan kun je dat doen door op de website in te loggen en te klikken op ‘Essential Rewards’ en niet via ‘Snelle bestelling.’
Je blijft dan punten sparen die je mag besteden aan gratis producten naar keuze! 

De eerste 3 maanden ER spaar je 10% van je uitgave op . De 6e tot 24e maand spaar je 20% op en daarna zelfs 25%.

Je zet de gewenste producten klaar in je bestelling (minimale bestelwaarde voor essential rewards is 50 PV.) je slaat de bestelling op, vult de juiste adres- en betaalgegevens in en klaar is Kees! elke maand op dezelfde datum wordt de bestelling verwerkt en krijg je jouw gekozen producten thuisgestuurd. Je kunt je bestelling zo vaak als je wil aanpassen tot aan de verwerkingsdatum. De verwerkingsdatum kun je ook aanpassen naar wens, of de bestelling handmatig verwerken als je de producten graag eerder in huis hebt.

Als je nog vragen hebt over ER, stuur me dan gerust een berichtje!

DISCLAIMER
Elke suggestie die op deze website gemaakt wordt is enkel en alleen van toepassing op de essential oils van Young Living en kan beter niet opgevolgd worden met een ander merk olie.

Ik ben geen arts, stel geen diagnoses, behandel geen ziektes, schrijf geen medicatie voor en geef geen medische adviezen. Ook al zijn essential oils van Young Living veilig te gebruiken, we raden je altijd aan om wanneer je onder behandeling van een arts bent,  in geval van zwangerschap of wanneer je voorgeschreven medicatie gebruikt, eerst je behandelend arts te raadplegen, voordat je overgaat tot het gebruik van de olien. Als je momenteel medicijnen gebruikt, stop dan niet (zomaar) met het innemen ervan.