Oliedingen

oliedingen logo aesthetic

December favorieten

oliedingen Christmas spirit kerst essential oils young living

Yes! Het is december. Mijn favoriete maand.
Michael Buble brult alweer minstens 3 weken door de speakers, de kerstboom staat te shinen en we hebben zelfs al gegourmet. Ben jij ook zo’n fan?

Ben je benieuwd welke gifvrije producten het fijnst zijn in deze tijd van het jaar, of ben je nog op zoek naar een fijn sint en/of kerst cadeau?  Lees verder voor wat inspiratie!

1. Christmas spirit.

oliedingen Marijke Christmas spirit diffuser dewdrop young living

Mijn eerste tip is uiteraard de olie Christmas spirit! Deze essential oil blend, met sinaasappel, spar en kaneel is onmisbaar tijdens de koude winterdagen – of het hele jaar, to be honest. – 

Instant kerstgevoel met deze olie in de diffuser, ook heerlijk in DIY’s zoals body butter, toiletspray of handzeep. 

 

2. Winter nights collectie

oliedingen gift cadeau winter nights young living

Winter nights is een nieuwe collectie van Young Living. Het is een combi van cedarwood, peppermint, northern lights black spruce en orange. (probeer deze 4 olien ook eens in je diffuser!)

De lijn bevat een een foaming handsoap (17,24 euro) en een hand lotion. (27,59 euro). prachtig vormgegeven en echt een heeel mooi cadeau om te geven.

3. Thieves

oliedingen thieves young living schoonmaken

Een van de heerlijke Thieves producten. Thieves is een van de meest bekende olieblends die Young Living ontwikkeld heeft. Het is een blend van rosemary, clove, cinnamon bark, lemon en eucalyptus. 

Deze combi ondersteunt je weerstand (google it!) en werkt enorm reinigend. Young Living heeft er om die reden een hele lijn schoonmaakproducten van ontwikkeld. Van tandpasta tot allesreiniger en van afwasmiddel tot handzeep. 

De geur is fantastisch kruidig en kerstig, dus zo’n fles household cleaner met een sprayfles en een mooie sticker is echt een top vervanger voor je Glorix en een mooi cadeau.

4. Giftbox met rollers

oliedingen young living winter gift cadeauset rollers

Deze mooie giftbox met 3 rollers (10 ml), stress away, tranquil en peace & calming,  is fantastisch als support bij prikkels, vermoeidheid en slecht slapen. Wie kan dat niet goed gebruiken bij die gezellige – maar zulke overprikkelde- dagen?! Kostbaar en mooi cadeau voor een loved one.

Bekijk hier de volledige holiday catalogus van Young Living voor meer fijne decembertips!

Als je graag een van bovenstaande producten zou willen bestellen of vragen hebt, stuur me even een DM via Instagram of klik hier. Ik help je graag!

Ik hoop dat je een heerlijke feestmaand hebt, met veel lekker eten, ontspanning en lieve mensen om je heen. 
Deel je in de reacties nog even jouw favoriete december tip?

 

Liefs,

Marijke

Delen?

Share on pinterest
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Geen reacties on December favorieten

Laat een reactie achter

Je email wordt niet gepubliceerd.